Kvalitetsklær og utstyr til baby og barn gjennom en årrekke

Magasin YNG har alltid vært en familiebedrift siden oppstarten i Bergen i 1928. Butikken har hatt flere navn opp igjennom tidene. Mest kjent for våre kunder er nok Babyshop. Dette navnet preget butikklokalene i Chr. Michelsensgate i over 45 år i Bergen sentrum. Gjennom årenes løp har den blitt drevet av tre forskjellige familier men der alle har en overlappende nær relasjon til bedriften. I dag er det familien Iversen som driver Magasin YNG, og i forbindelse med 90 års jubileet i 2018, gjennomgikk butikken en ytre forandring der navnet Magasin YNG ble presentert som nytt butikknavn. I jubileumsåret ble det også åpnet en ny flott butikk på Sartor Storsenter.

Selv om butikkens navn og logo er byttet ut, er identitetens den samme som alltid. Gjennom en årrekke har fokuset vært å tilby kvalitetsklær og utstyr til baby og barn. I den senere tid er sortimentet utvidet med eget segment for ungdomsklær. Med en rekke velkjente merkevarer fra hele verden, tilbyr vi et stort sortiment fra over 70 merkevareleverandører til baby, barn og ungdom 0-20 år.

Visjon

Visjonen til Magasin YNG er å kunne tilby den fineste kvalitet og service til kundene.

Er du på jakt etter den perfekte gaven, hjelper vi deg gjerne med å finne den. Vi gavepakker selvsagt gaven din!
Det er viktig å hele tiden ha dialog med kundene om hva som er å foretrekke. Slik vet innkjøperne hvilke merker og kvalifikasjoner kundene ønsker seg aller mest!

Kunnskap om produktene

Hos Magasin YNG møter du ansatte som innehar stor kunnskap om produktene, en varm og vennlig tilnærming og med bred erfaring om alle produktene. Mange av de ansatte har vært ansatt hos Magasin YNG i nærmere 40 år, noe som gir dem tyngde og god erfaring innenfor varehandel. Igjennom tidene har flere generasjoner fra samme familier vært trofaste kunder hos Magasin YNG. –”Noe av det kjekkeste med å ha jobbet her i så mange år, er å se mødre bli bestemødre. Se små barn vokse til og bli stolt storebror og senere pappa for første, andre og kanskje tredje gang” (sit. ansatt Turid Lilleskare).

Gode kunderelasjoner har eksistert gjennom generasjoner og nye kommer til hver dag. Tusen takk til alle våre trofaste og nye kunder, dere er alltid velkommen inn til Magasin YNG!